Maison non à vendre Anzegem

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Anzegem

Publiez sur 27/05/2016

Maison 4 Chambres.

Deze prachtige statige villa, omgeven in het groen, is rustig gelegen aan het eind van een doodlopende weg en met groene zones rondom. De woonst ligt op wandelafstand van het gezellige dorp in Tiegem en de school. Vanuit de villa heeft u zicht op de prachtige tuin en de mooie vergezichten. De huidige eigenaars hebben hun villa en tuin steeds verzorgd als een pareltje. Hun woonst heeft doorheen de jaren telkens mooie vernieuwingen ondergaan. De materialen in de woonst zijn kwalitatief hoogstaand : natuurstenen vloeren, massieven deuren, parket, regeling verlichting via domotica, verlaagde plafonds met inbouwspots ... De woning heeft isolatie in vloer, muren en vloerplaat dak. De elektriciteit heeft zowel dag, nacht als verminderd tarief 's nachts. De toiletten zijn hangcuvettes. De ramen werden vernieuwd met dubbele beglazing (uitgez 5,6m2). Het verbruik van elektriciteit is gering voor zo'n grote woonst. 

De tuin is steeds geëvolueerd naar een onderhoudsvriendelijke tuin met overal bodembedekkers en onderhoudsvriendelijk beplanting. Het grasperk is groot, kinderen kunnen er hun hart ophalen. Bloemen brengen kleur in de verschillende periodes van het jaar. De vijver is voorzien van lavastenen en pompsysteem, wat het onderhoud makkelijk maakt. De villa is gekenmerkt door ruimte, licht en praktische indeling. De inkomhall is zeer ruim en de mooie trap is een eyecatcher. Het toilet met hangcuvette en wastafel is vernieuwd. De zeer grote woonkamer in L-vorm biedt prachtige verzichten en heeft vensterramen vooraan en achteraan op de twee terrassen. Het verlaagd plafond met inbouwspots en sfeerverlichting en de open haard met inbouwcassette bieden gezelligheid. Hier vindt een groot salon en tafel zeker een mooie plaats. De tijdloze keuken met natuurstenen werkblad is praktisch met ingebouwde keramische kookplaat, oven, microgolf, vaatwas, frigo, dubbele spoelbak. De berging en wasplaats ernaast is extra handig. Na uw inkopen, kan u uw wagen overdekt parkeren aan de dienstingang. Hier heeft u rechtstreekse toegang tot een heel ruime berging en technische ruimte. Heeft u dan nog bergruimte te weinig, dan biedt een zolderruimte boven de dubbele garage / dienstingang / berging wellicht meer dan voldoende plaats. De 4 slaapkamers zijn gezellig en groot. Eén kamer is nu als één grote hobbyruimte ingericht. De badkamer is uitgerust met douche, hangcuvette en dubbele lavabo met meubel. Een extra kinderkamer met wastafel zou eventueel ook als 2de badkamer kunnen dienen.

Deze villa wacht op nieuwe bewoners die graag genieten van ruimte, licht en groen! Voor een afspraak, neem contact op 056/7 ... (voir)


 

 

Structure : Bijkeuken , Bureau , Carport , Chalet de jardin , Chambre (4) , Cuisine , Débarras (3) , Gang , Garage (2) , Grenier , Hall/inkom , Place de parking (8) , Salle de bains , Salle de séjour , Salle de service , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1266164
4 Façades
1,00 €
330,00 m²
490,00 m²
2535,00 m²
1976
Oui
341 kWh/m²
icon epc epc_D
20160520-0001863924-1
Non
Construction permis
Zone agricole
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Anzegem dans votre boïte mail

End Code