Commercial non à vendre Balen Rooischildweg 10

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Kalverenstallen

Publiez sur 31/08/2010

Commercial.

Het bedrijf is gelegen in het landelijke Olmen in een homogeen agrarisch gebied met bijzonder weinig verstorende elementen van buren. Naast de stallen staat een prachtige design-villa. (zie vorige pagina op onze website). Stallen en woning moeten samen aangekocht worden. De percelen kunnen niet gesplitst worden.

De noodwoning in de kalverstal heeft een ruime living en ingebouwde keuken, 4 slaapkamers, 1 badkamer met wc, aparte wasplaats en kleine berging.

Het vleeskalverenbedrijf bestaat uit 2 stallen van elk 400 kalveren. De stallen zijn 73,8 m lang en 17,10 m breed. De 2 stallen zijn verbonden door een dwarsgelegen voederbereidingsruimte van 2 m op 6 m breed. In de rechter kalverstal is een grote oppervlakte ( 8 m x 17,10 m) voorzien als werkhuis, kantoor en sanitaire ruimte ( nu noodwoning). In de linkerstal is dezelfde ruimte ingericht als machineloods. De 2 stallen zijn identiek met 2x8 compartimenten met 10 boxen voor groepshuisvesting. De boxen hebben 5 kalveren, in totaal dus 2x8x10x5=800 vleeskalveren. De stallen zijn gebouwd in '92 en in gebruik genomen in '93. De stallen hebben zwarte golfplaten, de wanden zijn van betonelementen met rode baksteenstructuur. De spanten zijn gegalvaniseerd. De mestopslag is voorzien onder het volledige bedrijf. De putten zijn 1,2 m diep. De totale werkelijke opslag is 3.000 m³ maar er is 6.149 m³ vergund. Het bedrijf is langs voor en achter via verharde weg goed bereikbaar. Aan de voorzijde is het ganse erf verhard met gladde beton, aan de achterzijde is de binnenkoer verhard met steengruis.

De gebouwen liggen op een ruitvormig perceel van 135 m lang, aan de zijde van de stallen 120 m breed en aan de andere zijde 73 m. Het perceel heeft een oppervlakte van 1 ha 28 are en 72 ca waarvan 27 are bebouwd is door de stallen. Het ganse perceel is omgeven door Heras hekwerk van 2 m hoog met voor en achter poorten van 8 m breed met elektronische afstandsbediening.

De dieren zijn eigendom van een integrator.

Geen voo

  • Détail
  • Financier
476311
12871,00 m²
1992
Non
/
/
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Oui
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Balen dans votre boïte mail

End Code