Maison non à vendre Beveren Kortrijkseweg 319

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Kortrijkseweg, 8791 Beveren

Publiez sur 19/11/2015

Maison 102 Chambres.

Deze woning (bewoonbare oppervlakte meer dan 300 m², bruikbare zolder niet meegerekend!) is geschikt voor een groot gezin (4 slaapkamers met mogelijkheid van extra kamers) of voor een gezin met een commerciële bezigheid. In het verleden werd het rechtergedeelte van de woning (zowel beneden als boven) commercieel uitgebaat.
Via de inkomhal (met bezoekerstoilet en de doorgang naar de kelder en de garage) komen we in de ruimte vooraan de woning links (bureel, speel- of ontbijtruimte), aansluitend aan de keuken (met o.a. ingebouwde oven, frigo en vaatwas), van waaruit we zicht hebben op het keukenterras en de tuin.
Aansluitend is er een lichtrijke leefruimte ( 5 m x 9 m) met houtkachel. Deze is als het ware in de tuin gebouwd en heeft directe toegang naar het tuinterras, alsook het nevenliggend keukenterras.
Aan de rechterkant van de woning (intern verbonden, maar ook met een aparte toegangsdeur) is er een ruimte, die kan fungeren voor een zelfstandige activiteit (kinesist, consultatieruimte, schoonheidsinstituut, kapsalon, kantoor,...) Omwille van de trap in deze ruimte is ook de bovenverdieping voor deze activiteit bruikbaar (2 x 40 m²).
Boven zijn er de badkamer (2de toilet, inloopdouche, ligbad, handdoekenradiator en badkamermeubel met 2 wastafels) en 4 kamers, waaronder een kleinere en 3 grotere (waarvan 2 uitgerust zijn met een kastenwand). Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en hebben CV. Via een vaste trap (wat extra mogelijkheden biedt) is er nog de geïsoleerde zolderverdieping (14 m x 10 m). Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (102)
  • Détail
  • Financier
1147244
300,00 m²
700,00 m²
Oui
267 kWh/m²
icon epc epc_C
/
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Beveren dans votre boïte mail

End Code