Maison non à vendre Deerlijk Fazantstraat 7

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Fazantstraat, 8540 Deerlijk

Publiez sur 22/05/2014

Maison 3 Chambres.

Deze woning uit 2011 op 465 m² is gelegen op het eind van een doodlopende straat (= kindvriendelijk en rustig).
Via de inkom met bezoekerstoilet bereiken we de open leefruimte (salon en eetplaats) met direct zicht en toegang tot het ruime terras (in blauwsteen) en de zuidgerichte tuin (met groot tuinhuis). Door de grote glaspartijen (schuiframen) is deze ruimte zeer lichtrijk. Aansluitend is er de open, geïnstalleerde keuken (met o.a. frigo, keramische kookplaat, vaatwas, oven en microgolf) met ontbijtruimte.
Links van de woning is er de garage (met elektrisch bediende sectionale poort) met aansluiting voor de wasmachine (op regenwater).
Boven zijn er 3 slaapkamers, 2 identieke van 13 m² met draai-kip-ramen en rolluiken en een 3de van 10 m² (allen met CV en laminaatvloeren). De badkamer is uitgerust met een 2de toilet, een douche, een ligbad en een badkamermeubel met wastafel.
De woning is zeer energiezuinig: dag- en nachttarief elektriciteit, regenwater, condensaatketel op gas, overal hoogrendementsglas en goed geïsoleerd.
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
891147
125,00 m²
465,00 m²
2011
Zuid
Oui
142 kWh/m²
icon epc epc_B
/
77
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Deerlijk dans votre boïte mail

End Code