Maison non à vendre à Veldehof Gentbrugge Philippe Van De Veldehof 12

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Lichtrijke nieuwbouwwoning op zuidwest gericht perceel

Publiez sur 09/06/2021

Maison 4 Chambres.

Deze lichtrijke nieuwbouwwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 204 m² en is voorzien van een open keuken van Bulthaup met Miele toestellen, vloerverwarming, een eiken parket in de leefruimte, een inpandige garage, 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en instapdouche. De woning is ingepland op een zuid-west georiënteerd perceel van ca. 538 m². De krachtige architectuur is van de hand van de architect Piet Bailyu die met zijn ontwerp inspeelt op lichtinval, open ruimtes, privacy en leefcomfort. Veldehof is een unieke site dankzij haar erg groene ligging in een voormalig kasteelpark, helemaal op het einde van een doodlopend straatje met een klein wandelpaadje rechtstreeks naar de Gentbrugse Meersen.  De woning is op en top afgewerkt en geschilderd zodat deze direct instapklaar is. Voor wie op zoek is naar duurzaam wonen in het groen op 5 minuten van de Gentse binnenstad. WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher (4) , Cuisine , Débarras (2) , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1202562
Veldehof
3 Façades
204,25 m²
538,00 m²
2016
Sud-ouest
Oui conformement à
Oui
Oui
En demande
En demande
60
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gentbrugge dans votre boïte mail

End Code