Neuf maison non à vendre à Gentbrugge Vogelhoekstraat 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Vogelhoekstraat, 9050 Gentbrugge

Publiez sur 26/09/2012

Maison neuve 2 Chambres.

Deze zeer lichtrijke halfopen bebouwing heeft een ingenieuze en vernieuwende indeling met oog voor detail en privacy: op het gelijkvloers vindt u de inkom met lange kastenwand die tevens dienst doet als berging, dressing en toegang tot een van de twee slaapkamers en de badkamer. De wasplaats, tweede slaapkamer, apart toilet en bergruimte bevinden zich ook op dit niveau.
De eerste verdieping beschikt over de eetplaats, ruime keuken, bureau en terras (10m²) met zuid-oost oriëntatie. Op de tweede verdieping bevindt zich de lichtrijke living, aansluitend een terras (16m²) met oost-zuid-west oriëntatie, apart toilet en terrasberging. Al het nodige voor het plaatsen van een gashaard is reeds aanwezig.
De bouwlagen zijn onderling verbonden met een open betonnen trap.
De woning beschikt tevens over een ventilatiesysteem type D, vloerverwarming op alle niveaus, condensatieketel en een tuin die recent met gras bezaaid is.
Deze uiterst aangename woning bevindt zich in een rustige en vernieuwde straat vlakbij openbaar vervoer, ontspanning, winkels en alle invalswegen. Wordt verkocht onder het registratiestelsel, niet het btw-stelsel! Voor verdere info, contacteer de dossierbeheerder op +89 0 ... (voir) !

Structure : , (2) , , , , , (2) , (2) , (2) , , ,
  • Détail
  • Financier
822868
162,00 m²
72,00 m²
171,00 m²
2011
Zuidoost
Oui non conformement à
Non
Oui
58 kWh/m²
icon epc epc_A
/
42
58
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gentbrugge dans votre boïte mail

End Code