Maison non à vendre Harelbeke Heerbaan 86

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Heerbaan, 8530 Harelbeke

Publiez sur 08/01/2016

Maison 2 Chambres.

De tuin van deze woning grenst aan de bossen van het recreatiedomein De Gavers met de gemeentelijke sportvelden op een steenworp.
Grenzend aan de ruime inkomhal is er het bezoekerstoilet, de wasplaats, een bergplaats (met CV-brander op gas) en een slaapkamer beneden (met aangrenzend een badkamer met 2de toilet, wastafel, ligbad en douche).
De open, lichtrijke leefruimte bevindt zich achteraan en bestaat uit het salon, de eetplaats en de open keuken met zicht op het terras en de achterliggende, zuidgerichte tuin. Boven is er een 2de slaapkamer (met sanitair en CV) en een voorkamer.
Midden de tuin is er een betonnen tuinhuis en achteraan het perceel is er een garagegebouw (35 m²) met 2 garagepoorten en een ingebouwde zolderverdieping. Vanuit dit gebouw hebben we uitweg naar de Heerbaan.
De woning is voorzien van ramen met HR-glas en rolluiken in PVC, er is overal CV, de elektriciteit is up-to-date en het dak is geïsoleerd.
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (2)
  • Détail
  • Financier
1163494
150,00 m²
409,00 m²
1997
Zuid
Oui
422 kWh/m²
icon epc epc_E
/
Non
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Harelbeke dans votre boïte mail

End Code