Terrain non à vendre Heusden Loveldakker 1

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Rustige villagrond te koop in Heusden

Publiez sur 09/06/2021

Terrain.

Deze zuid-oost gerichte villagrond is gelegen in een residentiële woonwijk vlakbij het centrum van Heusden en heeft een totale oppervlakte van ca. 1.055,00 m². Op de bouwgrond kan een villa met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 340 m² worden opgericht en dit met een maximale bebouwbare oppervlakte van 9,4 m (B) op 18m (D). De maximale nokhoogte bij een hellend dak bedraagt 9,5 meter. 

Er is geen bouwverplichting zodat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomvilla bouwt. De dakvorm en gevelmaterialen zijn eveneens volledig vrij te kiezen. 

Tevens kan in de nieuwbouwvilla een kantoorruimte worden voorzien van maximaal 100 m² en dit bestemd voor een vrij beroep.

De residentiële, erg rustige ligging gaat gepaard met een vlotte bereikbaarheid en dit op 2 minuten rijden van de oprit van de R4. Bovendien vindt u alle winkels (banken, traiteurzaak, supermarkten, scholen, etc.) op fietsafstand. 

WWW.LANDBERGH.BE 09 22 ... (voir)

  • Détail
  • Financier
1230680
4 Façades
1055,00 m²
57,97 m
Sud-est
Non
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Heusden dans votre boïte mail

End Code