Maison non à vendre Houthalen Bergbeemdenstraat 38

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

GOED VERZORGDE WONING - CENTRUM HOUTHALEN

Publiez sur 13/11/2014

Maison 3 Chambres.

U zoekt een woning nabij het centrum die u toch de nodige rust schenkt, dan is deze karaktervolle en goed verzorgde woning misschien wel iets voor u! De mooi aangelegde en prima onderhouden tuin met terras garandeert u een optimaal genot van de rustige ligging. Het perceel meet maar liefst 871 m2 en biedt enkele gezellige hoekjes. Ideaal om te genieten dus!
De hal met houten trap naar de eerste verdieping biedt tevens toegang tot de woonkamer, welke uitgerust is met een schouw die de mogelijkheid biedt tot het plaatsen van een haard casette. Ideaal dus om er een ruimte van te maken om gezellige winteravonden door te brengen! Aangrenzend vinden we de geïnstalleerde keuken, welke uitgerust is met de nodige apparatuur (keramische kookplaat, oven, frigo, dampkap). Als we door gaan naar achter, vinden we een veranda uitgevend op de tuin. Daarnaast ligt er een berging/wasplaats met stookruimte, een afzonderlijk toilet en een badkamer met lavabo en bad.
Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een toilet en een kleine bergruimte. Hierboven ligt een ruime, hoge zolder die diverse mogelijkheden biedt en boven de berging op het gelijkvloers vinden we nog een kleine bergzolder.
Tenslotte grenst aan de keuken nog een kleine koele kelder, wat ideaal is om etenswaren te bewaren, zeker tijdens warme zomermaanden. Buiten vinden we aan het einde van de beklinkerde oprit nog een losstaande garage en enkele bergruimtes. De woning werd voorzien van dubbele beglazing en op het gelijkvloers van rolluiken. Klein beschrijf is mogelijk voor rechthebbenden!!!

Ligging

De woning ligt in een rustige straat in een groene omgeving en toch vlakbij het centrum van Houthalen met in de directe omgeving scholen, winkels, de wekelijkse markt en diverse ontspanningsmogelijkheden. Deze locatie biedt daarenboven een vlotte verbinding met de E314 en de grote baan naar Hasselt. Een ideale uitvalsbasis voor het woon-werkverkeer of een rustgevende wandeling of fietstocht in de buurt!

Adres

Bergbeemdenstraat 38
3530 Houthalen

Details

Woningtype: gezinswoning
Bebouwing: open
Ligging: rustig, nabij het centrum
Huidige toestand: instapklaar
Oppervlakte terrein: 871 m2
Bewoonbare oppervlakte: 169 m2
KI: 634 – klein beschrijf mogelijk
EPC: 568 kWh/m2jaar
Bouwjaar: 1959
CV: mazout (Buderus-ketel van 1989)
Vraagprijs: WAS 230.000€ - NU 219.000€
Stedenbouwkundige bestemming: deels woongebied, deels woonuitbreidingsgebied
Dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding: nee
Bouwvergunning: ja
Verkavelingsvergunning: nee
Recht van voorkoop: nee
Watertoets: niet overstromingsgevoelig gebied


Structure : Badkamer , Berging , Garage , Kelder , Keuken , Slaapkamer (3) , Toilet (2) , Tuin , Tuinhuis , Veranda , Woonkamer , Zolder (2)
  • Détail
  • Financier
961418
395,74 €
169,00 m²
1960
Oui non conformement à
Non
Oui
568 kWh/m²
icon epc epc_F
20140609-0001606702-00000005-6
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Houthalen dans votre boïte mail

End Code