Maison non à vendre Ingelmunster Hinnebilkstraat 69

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Hinnebilkstraat, 8770 Ingelmunster

Publiez sur 12/03/2016

Maison 5 Chambres.

We betreden deze woning via de inkomhal (afgewerkt met marmer) en komen alzo in de grote, open leefruimte (68 m²!), bestaande uit het salon (met sierhaard op gas), de eetplaats, een barhoek en de open keuken. Dankzij grote glaspartijen hebben we vanuit de leefruimte (via grote schuiframen) volledig zicht op de tuin en het overdekt terras. Beneden hebben we nog een apart toilet, de bergkamer (met extra sanitair, nl. een wastafel en een douche en de aansluiting voor de wasmachine), een grote slaapkamer beneden en de toegang naar de droge kelder. Boven zijn er de badkamer (2de toilet, bidet, ligbad en wastafel) en nog 4 ruime kamers. Er is eveneens een grote zolder.
Op het einde van het perceel zijn er 3 garages (één met elektrisch bediende sectionale poort), met uitweg naar de Schoolstraat.
Deze woning is gebouwd volgens het Masser-principe (zeer goed geïsoleerd en geventileerd in combinatie met elektrische verwarming). Het verbruik van gas en elektriciteit samen is 93 euro per maand. De bewoonbare oppervlakte (zolder, garages en kelder niet inbegrepen) is maar liefst 232 m².

Structure : (5)
  • Détail
  • Financier
1121312
232,00 m²
603,00 m²
1975
Oui
678 kWh/m²
icon epc epc_F
/
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Ingelmunster dans votre boïte mail

End Code