Maison non à vendre Kuurne Bosbessenlaan 20

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Bosbessenlaan, 8520 Kuurne

Publiez sur 07/01/2016

Maison 4 Chambres.

Deze goed onderhouden woning is werkelijk ideaal gelegen: rustig met een natuurgebied in de buurt, doch op korte afstand van het centrum van Kuurne en het Ring Shopping Center.
Via de inkomhal (met bezoekerstoilet) komen we in de L-vormige, zongerichte leefruimte met massieve parketvloer, bestaande uit het salon (met gezellige houtkachel) en de eetplaats. De grote glaspartijen zijn voorzien van HR-glas en elektrisch bediende rolluiken.
Aansluitend is er de ruime keuken (met o.a. ingebouwde frigo, oven en vaatwas) met ontbijtruimte en tuinzicht. De kleurpanelen van de keuken zijn demonteerbaar, zodat de keuken ook gemakkelijk een ander kleurtintje kan krijgen.
Buiten is er een overdekt terras, het gazon met daarachter een moestuin. Liefhebbers van een groter gazon kunnen de moestuin ook als gazon inpalmen (zelfde niveau).
Op de 1ste verdieping zijn er de badkamer (met 2de toilet, wastafel en ligbad met vast douchescherm) en 3 ruime slaapkamers (allen voorzien van CV en rolluiken). De 4de slaapkamer (20 m²) bevindt zich op de goed geïsoleerde zolderverdieping (bereikbaar met vaste trap).
De woning is grotendeels onderkelderd met daarin de garage (toegankelijk via de elektrisch bediende sectionaalpoort en voorzien van klavierslot), de aansluiting voor de wasmachine (op 2 x 5.000 liter regenwater), de CV-brander (op gas) en een koele proviandruimte.
Een aanrader.

Structure : (4)
  • Détail
  • Financier
1162844
176,00 m²
383,00 m²
38,00 m
11,20 m
1977
Oui
443 kWh/m²
icon epc epc_E
/
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Kuurne dans votre boïte mail

End Code