Maison non à vendre Kuurne Jan Frans Willemsplein 13

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Jan Frans Willemsplein, 8520 Kuurne

Publiez sur 02/04/2014

Maison 3 Chambres.

Deze woning is werkelijk ideaal voor een gezin met (toekomstige) kinderen: auto-arm, met speeltuin in de straat, dichtbij de lagere school en nabij het openbaar vervoer.
Via de inkom met bezoekerstoilet komen we in de open, lichtrijke leefruimte, bestaande uit de eetplaats, het salon en de geïnstalleerde open keuken met ontbijtruimte. De plaats waar zich veelal de garage bevindt, is hier ingedeeld in een bergplaats (met aansluiting voor de wasmachine) en een 4de kamer, die nu als bureel gebruikt wordt. De auto kan je vooraan parkeren (doodlopende straat) of via de poort aan de linkerkant van de woning binnenrijden, met de mogelijkheid om een carport te plaatsen.
Boven is er de badkamer (met douche, ligbad, 2de toilet en badkamermeubel), een grote kamer en 2 (eveneens ruime) jeugdkamers, voorzien van laminaatvloeren en draai-kip-ramen met rolluiken.
Buiten is er een ruim terras met tuin (met tuinhuis).
Deze woning is werkelijk energiezuinig: muren, vloeren en dak zijn geïsoleerd en er is overal hoogrendementsglas. Bovendien is er een condensaatketel voor CV op gas en is er regenwater voorzien (15000l).
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
921278
124,00 m²
387,00 m²
2007
Zuidwest
Oui
164 kWh/m²
icon epc epc_B
20140331-0001565491-00000002-8
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Kuurne dans votre boïte mail

End Code