Neuf appartement non à vendre à Villa Verdi Sint-Denijs-Westrem Pleispark 73

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Pleispark, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Publiez sur 24/11/2013

Appartement neuf 3 Chambres à l'étage 1.

Gelegen in een parktuin vindt u de residentie Villa Verdi die bestaat uit 5 luxeappartementen en een gelijkvloerse kantoorruimte. Ze is gelegen in de residentiële wijk 'Pleispark', omgeven door een parktuin om groen en rust te bieden en anderzijds vlakbij alle invalswegen, winkels en openbaar vervoer. Dit luxueuze project straalt pure klasse uit en werd ontworpen met oog voor detail en comfort. Het project Villa Verdi bestaat uit een verbouwing aan een bestaande villa en een nieuw op te trekken constructie. De bestaande villa is een ruime luxueuze burgerwoning die dateert van de jaren 60, en die voor dit project volledig gestript wordt. Enkel het bestaande skelet van deze solide constructie blijft bewaard. Voort wordt alles verbouwd tot een klassevolle vernieuwbouw met aandacht voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en nieuwste technieken.
Dit betreft het appartement op de eerste verdieping van het renovatiegedeelte met een oppervlakte van 164m². Dit zeer lichtrijke appartement beschikt over een ruime inkom met apart toilet, grote open leefruimte met parket en rechtstreekse toegang tot het balkon, volledig ingerichte open keuken, nachthal, badkamer met bad, dubbele lavabo, inloopdouche en apart toilet, 2 ruime slaapkamers met parket en elk hun bijhorende dressing, bureau/derde slaapkamer en een berging. Dit luxueuze appartement beschikt tevens over een kelder, fietsenberging, parkeerplaats en een gemeenschappelijke tuin!
Er is mogelijkheid om extra parkeerplaats bij te huren. De indeling kan nog naar eigen wens worden aangepast. Verkoop op plan, oplevering voorzien voor eind 2014. Voor verdere informatie, contacteer de dossierbeheerder op 0489 ... (voir)

Structure : , , , , , , , (3) , , (2) ,
  • Détail
  • Financier
874001
Villa Verdi
164,00 m²
1960
2014
Zuidwest
1 Appartement 0
Oui conformement à
Non
En demande
En demande
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Sint-Denijs-Westrem dans votre boïte mail

End Code