Maison non à vendre Stasegem Groendreef 21

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Groendreef, 8530 Stasegem

Publiez sur 05/11/2015

Maison 2 Chambres.

Deze woning is werkelijk goed gelegen: rustig, doch op wandelafstand van het centrum van Stasegem.
Via de inkom komen we in de leefruimte, bestaande uit het salon met sierhaard op gas, de eetplaats en de toegang naar de droge kelder. Aansluitend is er de ruime keuken (met o.a. ingebouwde frigo, keramische kookplaat, oven en vaatwasser) met ontbijtruimte. Achteraan de woning is er een 1ste badkamer (met ligbad, toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine). Aan de linkerkant van de woning is er een rechtstreekse doorgang naar achter. Dit geeft uit naar het zongerichte zijterras (ter hoogte van de keuken) met verdere doorgang naar het bijgebouw (30 m²), met daarachter een ruim terras, het gazon, het tuinhuis en een achterliggende moestuin.
Boven op de 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (laminaatvloeren en PVC-ramen met HR-glas) en een 2de badkamer (nieuw) met hangtoilet, instapdouche, aansluiting voor een wastafel en CV. Er is eveneens een vaste trap naar de geïsoleerde zolder, wat de mogelijkheid biedt voor een 3de en zelfs 4de slaapkamer. De elektriciteit is up-to-date. Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (2)
  • Détail
  • Financier
1141160
172,00 m²
436,00 m²
West
Oui
406 kWh/m²
icon epc epc_E
/
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Stasegem dans votre boïte mail

End Code