Maison non à vendre Waregem

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Waregem

Publiez sur 10/06/2016

Maison 4 Chambres.

Verzorgde en stevige woning met mooie tuin - perceel van 1377 m2 op topligging in Waregem

De ligging van deze woning is een bijzondere troef - op fietsafstand van het centrum met zijn scholen, winkels, sportgelegenheden, park enz. Op wandelafstand van de Bloso paardenmanège en fietsafstand van het Waregem Sportcentrum. Ook de vlotte verbinding naar de E17 is praktisch. De Zuid-West Oriëntatie biedt de mogelijkheid om te genieten 's middags en na het werk van de zon. In de tuin en woning is er geen inkijk door de verzorgde haag en andere woningen zijn op een mooie afstand gelegen. De woning en tuin biedt gezelligheid en straalt rust uit. 

De ramen zijn in hoogrendementsglas en zijn in onderhoudsvriendelijke pvc. Op verschillende plaatsen zijn ingebouwde gorren.  Aan elk raam zijn er rolluiken voorzien. De voordeur is vernieuwd en heeft drie-puntssluiting. De gas is reeds binnen in de woning. Mits een betaalbare aanpassing kan de woning verwarmd worden op gas en zou de EPC waarde naar een score van een 320 kWh kunnen gaan. Het dak en de goten zijn volledig vernieuwd. Er is een regenwaterput van 7000l met een recente regenwaterpomp. Tuinverlichting voor- en achteraan de woning. De oprit biedt ruim plaats voor verschillende wagens. De elektrische poort met videofoon biedt extra veiligheid. 

Vanuit de inkom komt men in de lichtrijke gezellige woonkamer in L-vorm. De tijdloze keuken met veel kastruimte is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwas, frigo, oven, dampkap en heeft een aparte boiler. Ernaast is er een wasplaats en hobbyruimte/bureau/speelruimte. De garage is ruim en biedt in het verlengde een plaats voor de fietsen en materiaal. Aan de inkom is er een apart bureel. Er is ook een douche beneden die weer zoals vroeger zou kunnen dienen als een apart toilet aan de inkom.  Het terras heeft een overdekte tuinberging. Boven zijn er 4 ruime slaapkamers met telkens een inbouwkast. Er is een extra berging boven. De kamers en gang zijn voorzien van een verzorgde laminaat. De badkamer is groot en heeft een bad met lavabo en biedt nog plaats voor een douche. De droge kelder en volledig geïsoleerde zolder zijn praktisch.

Deze woning is een aanrader !

Structure : Buanderie , Bureau , Cave , Chalet de jardin , Chambre (4) , Cuisine , Débarras , Garage , Hall/inkom , Jardin , Polyvalente ruimte , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes (3) , Traphal
  • Détail
  • Financier
1270737
4 Façades
1 084,01 €
269,00 m²
1377,00 m²
1963
Sud-ouest
Oui non conformement à
Oui
416 kWh/m²
icon epc epc_E
20160608-0001869430-2
Non
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail

End Code