Maison non à vendre Zottegem Oombergenstraat 81

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Oombergenstraat, 9620 Zottegem

Publiez sur 20/04/2015

Maison 3 Chambres.

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! Laat U verrassen door deze tiptop onderhouden, volledig gerenoveerde woning in hoevestijl. Bij het binnenkomen via de inrit merken we onmiddellijk de knappe tuin op, met aangelegde terrassen en mooi verzicht. Achteraan is het zicht oninneembaar door het landelijke karakter. De woning ligt op een terrein van 13a, zuid-oost georiënteerd. De woning omvat een living met pelletkachel, geïnstalleerde keuken met graniet werkblad en gezellige veranda eethoek. Beneden vinden we eveneens een badkamer met douche, lavabo en toilet. Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, met ingemaakte kasten en een ruime nachthall. Verder is er ook nog een badkamer met toilet en 2 lavabo's voorzien. Een handige zolderruimte maakt het geheel hier af.
De woning beschikt eveneens over cv, een handige wasplaats en een ruime garage ! In het tussenseizoen kan U volop genieten genieten van een ingemaakte bbq in de overdekte buitenkeuken, gezelligheid troef ! Deze woning is super instapklaar en minutieus afgewerkt, voorzien van alle modern comfort. Topper ! Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (voir)

Structure : , , (2) , (2) , (3) , , , , ,
  • Détail
  • Financier
1055561
1273,00 m²
Zuidoost
Oui
251 kWh/m²
icon epc epc_C
20150423-0001752454-2
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Zottegem dans votre boïte mail

End Code