500 tickets te winnen voor Belgische beurs voor het tweede verblijf

zondag 22 februari 2015 10:00
500 tickets te winnen voor Belgische beurs voor het tweede verblijf

"Tweede verblijf in binnen- of buitenland?" 

Droomt u van een tweede verblijf in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede verblijf? Bezoek dan Second Home International en dat van 6 tot en met 8 maart 2015. U ontdekt er ruim 25 landen, waaronder toplocaties in Spanje, Frankrijk, Italië én een uitgebreid dagelijks seminarieprogramma op Second Home International.

Immo Proxio geeft in samenwerking met het magazine Home & Trends 500 toegangskaarten weg voor deze voorjaarseditie van de Belgische beurs voor het tweede verblijf. Wie interesse heeft in één gratis duokaart, kan steeds contact opnemen met ons via deze link. Wij sturen u vervolgens de toegangskaart op.

Exposanten

Deze Belgische beurs voor het tweede verblijf loopt van 6 tot en met 8 maart 2015 en voorziet geïnteresseerden alvast van de nodige inspiratie. Maar liefst 140 exposanten, van makelaar tot vakantieparken, nemen de bezoekers mee naar de wondere wereld van de tweede verblijven en verstrekken een handvol informatie over diverse landen en hun talrijke regio's. Volgende vastgoedmakelaars zijn alvast terug te vinden op deze beurs: Axel Lenaerts Makelaars, Senior Homes, DM Invest, Uw Huis in Spanje en Mersin Homes. Hun volledige aanbod is tevens terug te vinden op immoproxio.be.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...