Verkocht in Parc Arsène Melle Heusdenbaan 32 / a

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Kleinschalige residentie met zes urban-villa appartementen

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw project.

Welkom op het infomoment op vrijdag 15 december tussen 16 en 19 uur bij Landbergh, Brusselsesteenweg 690 in 9050 Gent, mits het maken van een afspraak.

Parc Arsène is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in een privatief parkgebied met ideale zuidelijke oriëntatie. Het domein heeft haar toegang langs de Heusdenbaan in Melle, tussen Merelbeke en Heusden, en dit op wandelafstand van de Brusselsesteenweg met een directe verbinding via tram en bus naar het centrum van Gent en een directe ontsluiting via de R4 en de E17.

Het krachtige ontwerp voorziet in vier erg ruime appartementen en twee woningen met telkens drie slaapkamers, twee badkamers, open keukens en lichtrijke leefruimtes met directe toegang tot de ruime zonneterrassen en uitzicht op de aangelegde, privatieve tuinen met zuid-oriëntatie en aansluitend het gemeenschappelijke park.

De appartementen worden bijzonder exclusief afgewerkt met vloerverwarming, eiken parket, high-end keukens en grote glaspartijen. Parc Arsène staat voor sterke architectuur en dit binnen een uitzonderlijk concept.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1303292
Bij oplevering
Parc Arsène
Gesloten
2017
Zuidoost
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
50
Nee
Bouw vergund
Parkgebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Melle in je mailbox

End Code