Appartement niet te koop Rojales 00

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

In een prachtige wijk van de populaire plaats Ciuadad Quesada ligt dit nieuw, moderne project met luxe appartementen. (ref 3773)

Gepubliceerd op 9-11-2016

Appartement met 2 slaapkamers.

In de directe omgeving vindt u vele voorzieningen, zoals, supermarkten, winkels en restaurants. In 10 minuten rijdt u naar Torrevieja en de stranden van Guardamar del Segura.
In 30 minuten bereikt u het vliegveld van Alicante.

De appartementen liggen rond een mooie tuin met gemeenschappelijk zwembad.

U kunt kiezen voor een appartement met een privé tuin op de begane grond of voor een appartement met een dakterras op de bovenverdieping.

Een appartement met een tuin ligt altijd op een hoek, dus u kunt bijna om de woning heen lopen waardoor u het gevoel krijgt dat u een vrijstaande woning heeft. De woonkamer heeft een open keuken met hoekopstelling en een glazen schuifpui naar het terras. Verder twee slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers, waarvan één en-suite bij één van de slaapkamers.

De afwerking is van zeer goede kwaliteit en u moet de appartementen gezien hebben om ze op hun waarde te kunnen schatten.
Schrijf u dus vlug in voor één van onze inspectietrips
 

CIUDAD QUESADA:

Achter de zoutmeren van Torrevieja, op ongeveer vijf kilometer van de kust ligt Ciudad Quesada, een internationaal villadorp met veel winkels, restaurants, supermarkten en tal van andere faciliteiten zoals bankfilialen etc. Het is een deelgemeente van de Spaanse plaats Rojales. Als u door Ciudad Quesada rijdt, merkt u direct dat hier het hele jaar door wordt geleefd. Rondom de winkelcentra en op de vele terrasjes is het altijd levendig en sfeervol.

Als u  een dagje naar het strand wilt, dan bent u in minder dan 10 minuten rijden bij de uitgestrekte zandstranden van Guardamar del Segura. Heeft u zin om naar een grotere plaats te gaan om te winkelen, uit te gaan of gezellig te flaneren over de boulevard, dan bent u ook binnen 10 minuten in Torrevieja. Op de kilometerslange bruisende boulevard vindt u talloze bars en restaurants.
Echte waterratten zullen zich prima vermaken in het Ciudad Quesada Waterpark. U vindt hier verschillende zwembaden met uitdagende glijbanen, ligbedden en parasols. Een restaurant en een speciale picknickplaats zorgen ervoor dat u hier met gemak een hele dag kunt doorbrengen.

Het noordelijke gedeelte van Ciudad Quesada is gebouwd rondom de 18 holes golfbaan La Marquesa. Hier vindt u o.a. een golfschool en het clubhuis.

Naar een goed restaurant hoeft u in Ciudad Quesada niet lang te zoeken. Er zijn talloze restaurants te vinden, waarin gerechten uit diverse internationale keukens worden geserveerd. restaurants te vinden, waarin gerechten uit diverse internationale keukens worden geserveerd.

Indeling : Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1340885
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Rojales in je mailbox

End Code