Verkocht in Nieuwbouwwoningen Salvia Sint-Amandsberg Salviastraat 16

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwwoningen te koop in Sint-Amandsberg

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw project.

Deze kleinschalige ontwikkeling bestaat uit 2 ruime nieuwbouwwoningen en 5 garageboxen. De ontwikkeling is gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum van Sint-Amandsberg en het natuur- en recreatiegebied Rozenbroeken. In de directe nabijheid vindt u verschillende scholen, supermarkten, diensten en andere.

De woningen zijn zuid-west georiënteerd en kijken uit in het groen van de achtergelegen tuinen, zonder rechtstreekse inkijk. Beide woningen zijn comfortabel ingedeeld telkens met een open keuken in de leef- en eetruimte uitgevend op het zonneterras en de tuin. Op het eerste verdiep vinden we aan de ene zijde de master bedroom met een inloopkast en een zonneterras en aan de andere zijde de royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, toilet en alle voorzieningen voor de was- en droogmachines. Op de tweede verdieping zijn er twee erg ruime slaapkamers. Achteraan de ontwikkeling zijn er 5 afgesloten garageboxen met sectionaalpoorten waarvan er telkens 1 is inbegrepen in de prijs van de woning.

De centrale verwarming is voorzien door middel van een hoog renderende condensatieketel op aardgas van Viessmann. Daarnaast wordt in een energieproductie van 4.000 kWh per jaar voorzien aan de hand van fotovoltaïsche panelen, welke zijn inbegrepen in de prijs.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1475057
Bij oplevering
Nieuwbouwwoningen Salvia
Open
2017
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
50
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Amandsberg in je mailbox

End Code