Huis niet te huur Gent Fritz De Beulestraat 29

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Mooi gerenoveerde woning met tuin dichtbij het UZ te Gent

Gepubliceerd op 27-4-2017

Huis met 3 slaapkamers op verdieping 2.

Deze gerenoveerde woning, rustig gelegen, vlakbij het U.Z. en op fietsafstand van het centrum, is een aangename stek. Na een drukke werkdag voelt u zich hier onmiddellijk thuis in deze mooie gerenoveerde woning.
De lichtrijke woonkamer geeft met een schuifraam uitzicht op de kleine zon-gerichte barbecuetuin met terras. Een gerecht klaarmaken is een plezier in de open ingerichte keuken met inbouwtoestellen van Smeg : vitro-keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, besteklade, pottenlade,... Aan de ingang van de woning is een berging met alle technische voorzieningen ingewerkt in een kast. Hier zijn de leidingen ook aanwezig voor wasmachine en droogkast. Ideaal ook voor het stallen van fietsen om direct de stad in te rijden!  Via de trappenhal komt men bij 3 ruime kamers met grote ramen met ingebouwd ventilatierooster. In elke kamer is centrale verwarming en uitgang voor tv en internet. De ingerichte badkamer is voorzien van een mooi hoekbad, grote inloopdouche, dubbele lavabo met spiegel en grote ladekast. Er is een apart toilet op zowel boven- als benedenverdieping.

De woning is beschikbaar vanaf 1 juli. Geen huisdieren toegelaten, niet roken in de woonst. Geen verhuur aan studenten. Graag contact op (00 05) 6/7 ... (toon) voor een afspraak.

Indeling : Badkamer , Berging , Hall/inkom , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Tuin , Tuinhuis , Woonkamer , Zithoek
  • Detailinfo
  • Financieel
1464848
1 juli 2017
118,00 m²
juni 2012
Zuid
2 Appartement 0
Ja conform
Ja
197 kWh/m²
icon epc epc_B
20120912-0001205578-00000003-2
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code