Te huur in W2o Wetteren Marktdreef/scheldekaai

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Werken aan de schelde!

Gepubliceerd op 26-4-2017

Project.

W2O is een prachtig nieuwbouwproject gelegen op de vroegere site van De Witte - vlak aan de kerk van Wetteren. Het bestaande marktplein wordt verlengd tot achter de kerk. Op die locatie worden verschillende kantoren op gelijkvloers voorzien die een unieke visibiliteit zullen genieten.

De nieuwe straten en pleinen van W2O zijn autovrij, maar er wordt een ruime ondergrondse parking voorzien voor bewoners en werknemers. Hierdoor is het project ook makkelijk bereikbaar met de wagen. Wetteren geniet immers een centrale ligging tussen het grootstedelijk gebied Gent en het regionaal stedelijk gebied Aalst. Verder is het project ook makkelijk bereikbaar vanaf het treinstation Wetteren of via de bus (halte Wetteren OCMW).

De ruimtes zelf worden casco en winddicht opgeleverd. Dit laat kopers of huurders toe de ruimte verder in te richten naar eigen wens. Een ideale locatie voor lokale bedrijven op zoek naar een moderne kantoren in een nieuw levendig stadsdeel!

  • Detailinfo
  • Financieel
1373459
W2o
Open
2017
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te huur
Bewaar

Gentbrugge

Project Te huur
Bewaar

Melle

Project Te huur
Bewaar

Merelbeke

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Wetteren in je mailbox

End Code