3 nieuwbouw appartementen te koop Adeje

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Wooncomplex in La Caleta nabij de zee met tuin & zwembad Adres weten?

Gepubliceerd op 10-8-2012

Gebouw.

Het complex van 120 appartementen heeft prachtige tuinen met twee zwembaden een solarium, whirlpool, een fitnessruimte, een sauna en een putting green.


Het is naast een natuurgebied gelegen en op slechts 300 meter van de zee in het pittoreske vissersdorpje La Caleta.


Alle appartementen hebben ongeveer 100m², zijn op het zuiden gericht, en hebben allemaal een garage en een berging inbegrepen in de prijs.


Van Magnolia Golf Resort heeft u mooi uitzicht op zee en een spectaculair panoramisch uitzicht over de hele zuidkust van Tenerife.


Er zijn vijf verschillende types binnen het Magnolia Golf Resort, met 2 of 3 slaapkamers. Alle types bieden standaard airconditioning, warm en koud, alle beveiligingsfuncties, zonne-energie etc ...


Het Magnolia Golf resort is met de instandhouding van het milieu begaan door bewust te kiezen voor electrische systemen via lage energie en lage uitstoot.


Dit unieke gebouw kan niet worden aangeboden zonder de jaren lange ervaring van onze lokale makelaar in onroerend goed, Second Home Tenerife, gespecialiseerd in onroerend goed in het zuiden van Tenerife.

Indeling : Badkamer (2) , Gastentoilet , m² binnenoppervlakte tot , m² Binnenruimte vanaf , m² Terras tot , m² terras van , Opbergruimte , Parkeerplaats , Slaapkamers tot (3) , Slaapkamers vanaf (2) , Tuin (2)
  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
645938
Magnolia Golf Resort
Gesloten
180,00 m²
2010
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Penthouse Te koop
Bewaar

Guardamar Del Segura

€ 540.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Adeje in je mailbox

End Code