Huis niet te koop Anzegem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Te renoveren woning of projectgrond in centrum Anzegem

Gepubliceerd op 3-3-2017

Huis met 2 slaapkamers.

Herenwoning met charmante elementen zoals origineel bewaarde vloeren, hoge plafonds, glasramen,.. 

Deze woning ligt in centrum Anzegem, op wandelafstand van school, bakker, beenhouwer, sportcentrum,.. en op fietsafstand van het station. Met een vlotte verbinding naar E17. 

De woning bestaat uit de volgende ruimtes : ruime inkomhal met mooie trap en toegang tot de ruime droge kelder, een lichtrijke woon-en eetruimte met mooie hoge plafonds. In de achterbouw vinden zich een keuken en eetplaats. Via de keuken en eetplaats heb je toegang tot het terras en de tuin en de bergingen

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een mooie overloop en een grote badkamer met bad, lavabo en toilet. 

Via een vaste trap kan je naar de ruime zolder (dak in goede staat en onderdak aanwezig) waar er extra kamers gemaakt kunnen worden. 

De woning dient gerenoveerd te worden (badkamer, keuken, nog gedeelte in enkel glas, momenteel elektrische verwarming op nachttarief,.. ) maar biedt veel mogelijkheden. 

De woning ligt op een perceel van liefst 1070 m², er is een grote tuin achteraan de woning. 

Ook interessant als projectgrond, indien ook de buurwoning wordt aangekocht. Hierbij bekom je een gevelbreedte > dan 16m en een perceelsgrootte > dan 1500m². Ideaal als meergezinswoning met parkeerplaatsen achteraan. 

Indeling : Badkamer , Berging (3) , Bijkeuken , Eetkamer , Hall/inkom , Kelder , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Tuin , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1406158
162,00 m²
1070,00 m²
1911
Zuidwest
Ja niet conform
Nee
Ja
881 kWh/m²
icon epc epc_F
20170228-0001938503-1
Nee
Inventaris van bouwkundig erfgoed
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code