Huis niet te koop Anzegem Buyckstraat 13

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Huis - Buyckstraat , 8570 Anzegem

Gepubliceerd op 14-7-2017

Huis met 3 slaapkamers.

Goedgelegen woning, in het centrum van Anzegem, op wandelafstand van scholen, bakker, beenhouwer, winkels.. en op fietsafstand van het station. Met een vlotte verbinding naar nabijgelegen gemeenten en E17. Centraal gelegen maar toch in een rustige straat.

Deze woning dient gerenoveerd te worden maar biedt veel mogelijkheden en een stevige basis. Er werd reeds een nieuwe voordeur en raam vooraan in pvc geplaatst. De zolder heeft een onderdak. 

Op het gelijkvloers zijn er drie aparte ruimtes en een aparte keuken die kunnen samengevoegd worden tot een grote woon-en eetkamer met grote leefkeuken. Er is een basisbadkamer met bad en toilet. De kelderverdieping bestaat uit twee grote ruimtes, hier kan de wasplaats geïnstalleerd worden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap, hier kan een mooie hobbyruimte of master bedroom gemaakt worden. 

 

Indeling : Badkamer , Balkon , Berging , Bureau , Eetkamer , Kelder , Keuken , Slaapkamer (3) , Toilet , Tuin , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1532305
Bij akte
Gesloten
261,00 m²
1935
Zuid
Ja niet conform
Nee
Ja
1013 kWh/m²
icon epc epc_F
20170629-0001974704-1
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code