Woning niet te koop Bavikhove Tuinwijk 18

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare woning met mooi aangelegde tuin.

Gepubliceerd op 2-4-2017

Woning met 3 slaapkamers.

Deze woning is werkelijk instapklaar: perfect onderhouden en voorzien van alle nodige comfort met een mooi aangelegde en verzorgde tuin.
Via de inkomhal (met bezoekerstoilet en toegang naar de hoge en droge kelder) komen we in de ruime living (11,35 m diep), die bestaat uit het centrale salongedeelte (met verlaagd plafond met dimbare spots en sierkachel op gas in sierschouw) en de eetplaats met direct zicht en toegang tot het terras en de tuin (via schuifraam). Vooraan de leefruimte is er nog ruimte voor een extra zithoek of een bureel. De keuken is uitgerust met o.a. een oven, frigo, grote inductiekookplaat en een vaatwasser. Vanuit de ontbijtruimte is er eveneens directe toegang tot de tuin. Deze is prachtig aangelegd en heeft een zonnig terras (met zonneluifel) en een ruim tuinhuis. Links van de woning is er de garage (met elektrisch bediende sectionaalpoort) met achterin de aansluiting voor de wasmachine (op putwater, regenwater mogelijk). Boven zijn er de badkamer (2de toilet, badkamermeubel met moderne wastafel en douche) en 3 slaapkamers, allen voorzien van een laminaatvloer en ramen met dubbel glas en rolluiken. Er is eveneens een goed geïsoleerde zolder. Klein beschrijf mogelijk.

Indeling : Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1452319
184,00 m²
311,00 m²
12,00 m
Ja
286 kWh/m²
icon epc epc_C
/
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
/
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Bavikhove in je mailbox

End Code