Woning niet te koop Beerst Wijnendalestraat 94

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime rijwoning in centurm van Beerst

Gepubliceerd op 30-9-2016

Woning met 3 slaapkamers.

?In het centrum van Beerst, deelgemeente van Diksmuide stellen wij u deze charmante rijwoning voor.

Via de Inkomhal komen we in de erg ruimte leefruimte met open keuken. De leefruimte beschikt over een open haard op gas en een veranda. De open keuken met toestellen van ATAG en Miele ( vaatwas, oven, inductieplaat,...) vormt de kers op de taart. In de gang is tevens een toilet, opbergkast en toegang tot de garage die beschikt over een automatische sectionaal poort.

Op het eerste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers (beschikken allen over Alu ramen met dubbele beglazing en rolluiken), een badkamer (met douche, groot ligbad, toilet, en dubbele lavabo) en een washok met van daaruit een vaste trap naar de zolder. De zolder is erg ruim en dient ideaal als opbergruimte, tevens vermelden we dat onderdak reeds aanwezig is.

Via de leefruimte kunnen we u ook de tuin laten ontdekken, deze is fraai aangelegd met een verhoogd terras en een tuinhuis ( vloer + elektriciteit aanwezig).

Bent u op zoek naar een leuke woning centrum Beerst? dan kan deze eigendom mogelijk uw interesse wekken. Vraag vandaag nog een bezoek aan voor deze topper

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1323676
na akte
150,00 m²
236,00 m²
1975
Zuid
Ja conform
Nee
Ja
298 kWh/m²
icon epc epc_C
20140609-0001607679-00000007-2
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Beerst in je mailbox

End Code