Woning niet te koop Herdersem Kouterbaan 9 / c

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwwoning met diverse mogelijkheden !

Gepubliceerd op 23-10-2017

Woning met 4 slaapkamers.

Deze prachtige nieuwbouwwoning is gelegen in Herdersem, deelgemeente van Aalst. Zeer rustig gelegen maar toch kortbij scholen en winkels.

Met de woning kan u verschillende kanten uit. Ze is ingedeeld in 2 wooneenheden ( boven + benedenverdieping) waardoor de woning een perfecte kangoeroewoning zou zijn.

De benedenverdieping is nog niet volledig afgewerkt maar alle noodzakelijke indelingen en leidingen zijn wel al gemaakt. De afwerking is nog vrij te bepalen.

Hier is er ruimte voorzien voor: 2 bureau's/slaapkamers, toilet, badkamer, ruime living met grote raampartijen die zorgen voor zeer veel lichtinval en zicht op de tuin/terras. Hier is er ook een toegang voorzien naar de ruime garage met sectionale poort. Achteraan ligt de mooie tuin.

De buitenmuren zijn volledig in crepi gezet.

De bovenverdieping doet nu dienst als woongedeelte en is dus zo goed als volledig afgewerkt. Deze verdieping bestaat uit :

Een prachtig keukeneiland met alle apparaten voorzien met zicht op het dakterras, open living , prachtig ingerichte 2de badkamer met lavabo, douche en ligbad, ruime slaapkamer en een 2de ruimte die dienst kan doen als dressing/2de slaapkamer en tot slot een ruime volledig geïsoleerde zolder.

Centrale verwarming op aardgas .

Zeer energiezuinige woning !

Contacteer ons voor een bezoekje.

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Dressing , Eetkamer , Garage , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet (2) , Tuin , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1591628
bij akte
260,00 m²
2016
Nee
Ja
178 kWh/m²
icon epc epc_B
20170821-0001986566-1
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
/
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Herdersem in je mailbox

End Code