Villa niet te koop Heule Vaernewyck 11

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Recente villa in een kindvriendelijke buurt.

Gepubliceerd op 9-1-2016

Villa met 3 slaapkamers.

Deze instapklare, luxueus afgewerkte villa is werkelijk ideaal gelegen: op het einde van een kleine verkaveling (= kindvriendelijk) en op amper 5 min. van het centrum van Heule, Kortrijk, Kuurne en Lendelede.
Via de inkomhal met bezoekerstoilet komen we in de open, lichtrijke leefruimte bestaande uit de eetplaats, het salon en de open keuken. Deze moderne keuken beschikt over een ingebouwde oven, frigo, combi-oven, expressomachine, vaatwas, dampkap, spoelbak en inductiekookplaat ingewerkt in natuurstenen (graniet) werkbladen. Een bureelhoek werd eveneens geïntegreerd in de leefruimte, evenals een lichterker waar we zicht hebben op het ruime terras, de ingewerkte koi-vijver en de tuin. Rechts van de woning is er de garage (met elektrisch bediende sectionale poort en klavierslot) met erachter de aansluiting voor de wasmachine (op regenwater) en de koele proviandruimte.
Boven zijn er de badkamer (met 2de toilet, inloopdouche, ruim ligbad en badkamermeubel met 2 wastafels), een ingerichte dressingruimte en 3 ruime slaapkamers (allen voorzien van draai-kip-ramen, laminaatvloeren, CV en TV-aansluiting, één voorzien met een privé-badkamer met badkamermeubel en douche). Er is eveneens een zolder.
Op het dak zijn 18 zonnepanelen geplaatst wat enerzijds een nihil verbruik van elektriciteit als gevolg heeft, maar ook premies biedt voor de eerstvolgende 14 jaar ( 4 à 5 van 300 euro per jaar).
Topwoning!!!

Indeling : Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1163788
Vrij
208,00 m²
568,00 m²
2004
Zuid
Ja conform
Ja
151 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Heule in je mailbox

End Code