Verkocht in Duinenbos Knokke-Heist

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject ' Duinenbos ' Schitterend gelegen met een open zicht en op enkele passen van de Zeedijk van Duinbergen en Heist.

Gepubliceerd op 4-11-2017

Projecten.

Nieuwbouwproject ' Duinenbos ' Schitterend gelegen met een open zicht en op enkele passen van de Zeedijk van Duinbergen en Heist. Deze nieuw gebouwde residentie bevat 6 ruime appartemententelkens met een terras en privatieve berging. Het gelijkvloersappartement en het appartement op de eerste en vierde verdieping werden reeds verkocht. Het appartement op de tweede, derde en vierde verdieping ( 106,8 m² + 10,9 m² terras ) omvat: inkomhal, toilet, ruime living met terras, open keuken voorzien van alle instrumenten, berging. Tevens is er een nachthal, 2 grote slaapkamers achteraan tevens met terras, badkamer met ligbad en inloopdouche, apart toilet, grote berging ( mogelijkheid tot 3e slaapkamer of 2e badkamer ). Privatieve kelder in het gebouw.

  • Detailinfo
  • Financieel
1614186
Duinenbos
Gesloten
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Knokke-Heist in je mailbox

End Code