Nieuwbouw woning niet te koop in Kortrijk B Steverlynckstraat 5

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Kortrijk Schaapsdreef lot 140- Cottage

Gepubliceerd op 23-11-2016

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers.

In de schaduw van het natuurgebied “De Kleiputten”, grenzend aan een groot nieuw aangelegd kindvriendelijk stadspark, ligt de nieuwe residentiële woonbuurt Kortrijk Schaapsdreef.

Het project ligt in een cultuurlandschappelijk zeer waardevol gebied. Wij bieden in de exclusieve buurt van Kortrijk ’T Hoge in de eerste fase een gevarieerd woonaanbod:
8 halfopen bebouwingen (cottage en pastorie)
13 gesloten bebouwingen (cottage en pastorie)
5 woningen à la carte (pastorie)
3 vrije bouwgronden (vrije keuze)

Hét aantrekkingspunt van deze nieuwe verkaveling is gegarandeerd haar ligging! Matexi legt een bijzonder mooi stadspark aan, waar je tijdens een wandeling kunt genieten van tal van waterpartijen, struik en struwele beplantingen. In deze groene omgeving heb je dan ook nog eens uitzicht op het landelijke Bellegem. Geniet van deze unieke omgeving, die gelegen is aan de authentieke knotwilgendreef richting Goed Ten Houte. Deze was vroeger een hoeve dit behoorde tot de inventarissen der adelijke bezittingen, als zijde afhankelijk van het Kasteel van Kortrijk.

Deze nieuwe autoluwe woonbuurt bevindt zich in een heel rustige groene omgeving nabij alle voorzieningen en goede ontsluitingen.

Al deze woningen worden bebouwd in een duurzame landelijke architectuur met de beste materialen en veel oog voor comfort en lichtinval. Zo kunt u ten volle genieten van een ruime leefruimte, 3 of 4 slaapkamers, en een inpandige garage met voldoende bergruimte. Een optimale vloer-, muur- en dakisolatie verzekeren een uitstekende energiezuinigheid.

Meer info: of contacteer Sales Consultant Renzo Vanneste via of + 496 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Garage , Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1349925
Gesloten
225,00 m²
Zuidoost
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kortrijk in je mailbox

End Code