Villa niet te koop La Marina del Pinet 000

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig nieuw villaproject in gezellige woonwijk met privé zwembad!! (ref 4556)

Gepubliceerd op 13-8-2017

Villa met 3 slaapkamers.

Deze vrijstaande villa's zijn sleutelklaar en gebouwd met de beste bouwkwaliteiten en volgens hoogste energie standaarden in Spanje.

De villa is ruim opgezet en heeft een open woon-/ eetkamer met en open keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een slaapkamer en een badkamer. Op de bovenverdieping vindt u de twee overige slaapkamers en de tweede badkamer. Een ruim dakterras biedt u een heerlijke extra buitenruimte om te genieten van de heerlijke zonnige dagen in Spanje.

In de tuin is een ruim terras aangelegd en een privé zwembad van ca. 30 m². Tevens is er een parkeergelegenheid voor uw auto.

Deze wijk is gelegen op een goede locatie aan de Costa Blanca Zuid. Het project ligt op 1,5 km. van supermarkten, diverse restaurants etc. Ook ligt het slechts 5 km. van een mooi breed zandstrand met prachtige duinen ervoor, waar u ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. De luchthaven van Alicante ligt op 25 km. afstand.

In de directe omgeving vindt u ook vele sportfaciliteiten, zoals tennisbanen, bowlingbanen, sportscholen etc. Daarnaast vindt u in deze regio diverse golfbanen waaruit u kunt kiezen. Uiteraard kunnen de watersporters hier ook hun hart ophalen.

Kom deze villa mee ontdekken tijdens één van onze inspectietrips.

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1389154
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in La Marina del Pinet in je mailbox

End Code