Villa niet te koop Lendelede Winkelsestraat 31

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare, energiezuinige villa met zongerichte tuin op 1010 m².

Gepubliceerd op 21-4-2016

Villa met 4 slaapkamers.

Deze woning is gelegen nabij het centrum van Lendelede.
Via de inkom (met vestiairehoek en bezoekerstoilet) komen we in de ruime leefruimte, bestaande uit het salon (met haardcassette in witstenen schouw) en de eetplaats. Er is een natuurstenen vloer (Bourgondisch Kruis) in Romeins verband gelegd. Achteraan is er de ruime keuken met ontbijtruimte en aansluitend een praktische, koele berging. Vanuit de keuken heb je toegang tot de aangebouwde veranda met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Deze heeft vele terrasjes en (ondiepe) waterpartijen voor siervissen (filtering aangesloten). Op het einde van de tuin zijn er 2 tuinbergingen en een moestuin (of kippenren).
Links van de woning is er de garage (met elektrisch bediende poort) met achteraan de aansluiting van de wasmachine (op 15.000 l regenwater).
Eveneens op het gelijkvloers zijn er de badkamer (met zowel ligbad als douche, een badkamermeubel met wastafel en een 2de toilet) en 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van draai-kip-ramen met dubbel glas en rolluiken. De bovenverdieping (vaste trap vanuit de garage) is ingedeeld in zolderruimte en een grote studio (ontspanningsruimte).
De woning is gebouwd volgens het Masser-principe: zeer goed geïsoleerd en geventileerd in combinatie met elektrische verwarming, in dit geval gegenereerd door 21 zonnepanelen. De premies voor de zonnepanelen (3 à 4 certificaten per jaar aan 450 euro) zorgen er voor dat de netto-kost (factuur - premies) zeer laag is, nl. ong. 75 euro per maand, elektriciteit en verwarming samen!

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1243123
Bij akte
Open
280,00 m²
1010,00 m²
50,00 m
1985
Zuid
Ja
477 kWh/m²
icon epc epc_E
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Lendelede in je mailbox

End Code