Bouwgrond niet te koop Lochristi Beerveldsebaan 26

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Uniek gelegen bouwgrond in 2de bouwlijn voor open bebouwing

Gepubliceerd op 20-6-2016

Bouwgrond.

Uitzonderlijk ruim (1380 m²) en toch centraal gelegen bouwgrond in 2de bouwlijn te Beervelde. Perfect gelegen voor de pendelaar (2,5 km van E17, vlakbij de spoorlijn Gent-Antwerpen – Gent-Dampoort op 10 min, Lokeren op 7 min). De Provincie realiseert vlakbij binnenkort een fietssnelweg Gent-Antwerpen waardoor volledig autovrij ook vlot met de fiets ruimere afstanden kunnen worden overbrugd.
Achter deze bouwgrond is er een groenzone waarop geen woningen kunnen komen. Een unieke opportuniteit voor wie van dit uitzicht kan genieten. Het is toegestaan een woning te realiseren van maximaal 21 meter breed op een bouwdiepte van maximaal 14 meter. Op het eerste verdiep is het voorzien een dakverdieping te realiseren waardoor deze woning het potentieel heeft te beschikken over een bewoonbare oppervlakte van +/- 400m²! Het perceel is ook voldoende ruim met een breedte van 42 meter en een diepte van 34 meter. Deze bouwgrond bereiken we door middel van een ruime oprit van 4 meter breed met een lengte van 33 meter.
Er is tevens reeds een ontwerp beschikbaar voor een te realiseren woning met 4 slaapkamers die momenteel nog maar de helft van de te bebouwen oppervlakte zou innemen. Dit ontwerp is uiteraard richtinggevend van wat er kan worden gerealiseerd.
Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Kristof 0484/ ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1278477
bij akte
Open
1380,00 m²
34,00 m
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Ja
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Lochristi in je mailbox

End Code