Nieuwbouw woning niet te koop in Parc Arsène Melle Heusdenbaan 32 / a

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Duplex met 3 slaapkamers en tuin in parkgebied

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers.

Unit 0.1 is een woning/duplex gelegen in de linker vleugel van het kleinschalige nieuwbouwproject Parc Arsène, gelegen in een uitgestrekt park met ideale zuidelijke oriëntatie.
De woning is voorzien van een lichtrijke leef- en eetruimte met directe toegang tot het zonneterras en de zuid-gerichte, privatieve tuin, een open keuken met annex berging, drie slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten.
Aan de woning zijn er bovendien enkele zonneterrassen voorzien met een totale oppervlakte van ca. 31.3 m², een tuin van ca. 211.3 m² en een tuinpaviljoen van 20 m². Op beide bouwlagen wordt de vloerverwarming aangedreven door een hoog renderende condensatieketel op aardgas. Het sanitair warm water wordt aangeleverd dmv een individuele zonneboiler. Daarenboven kan aan de hand van de ruime handelswaarden een comfortabele keuze worden gemaakt vwb de vloeren, parket, keuken, binnendeuren en sanitaire toestellen. Bovendien is een optie om huislift, gashaard, zwembad (12 x 4) en sauna te voorzien.
Het project heeft haar toegang langs de Heusdenbaan in Melle, tussen Merelbeke en Heusden en dit op wandelafstand van de Brusselsesteenweg met een directe verbinden met tram en bus naar het centrum van Gent en een directe ontsluiting via de R4 en de E17. Oplevering voorjaar 2019.
WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Berging (3) , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1303586
Bij oplevering
Parc Arsène
Halfopen
€ 101.500,00
207,55 m²
12,00 m
2017
Zuidoost
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
50
Nee
Bouw vergund
Parkgebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Melle in je mailbox

End Code