Villa niet te koop Menen

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige villa met 6 slpks, dubbele garage en tuin.

Gepubliceerd op 31-3-2017

Villa met 6 slaapkamers.

Uitzonderlijke villa gelegen op een rustige locatie in Menen met een oppervlakte van liefst 2.188 m².
Deze karaktervolle woning is prachtig afgewerkt met degelijke materialen die een aangename sfeer creëren doorheen het huis.

Bij het binnekomen van deze woning bent u meteen onder de indruk van een prachtige trappenhal met een aparte vestiaire, toilet en bureauruimte. Daarna komt u terecht in de zeer ruime leefruimte die bestaat uit 4 verschillende compartimenten : Speelkamer / 2de bureauruimte , leefruimte met open haard , eetplaats en gezellige zitplaats. Daarnaast is er een volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats en aparte berging met koelcel, wasplaats en dubbele garage.

Op het 1ste verdiep zijn er 6 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer uitgerust is met een dressing. Daarnaast is er een prachtige badkamer met dubbele lavabo , ligbad en inloopdouche die alle uitstraling heeft van een relaxruimte. Daar bovenop is er een zolderruimte die kan gebruikt worden als extra bergruimte.

Deze ruime villa is omgeven door een prachtige tuin met vooraan een grote vijver en oprit & staanplaatsen voor maar liefst 6 wagens. Achteraan is het een oase van rust in een volgroeide groene tuin met ruim terras en 3 tuinhuizen.
Aarzel niet voor een vrijblijvend bezoek aan deze top villa !

Epc 285 kWh/m² UC 1827533-1 & Sted. Inl. op kantoor.

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Garage , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (6) , Terras , Toilet (3) , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1375798
Open
220,00 m²
2188,00 m²
1982
285 kWh/m²
icon epc epc_C
/
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Menen in je mailbox

End Code