Woning niet te koop Merelbeke Hundelgemsesteenweg 221

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Op te frissen rijwoning te koop in Merelbeke

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 3 slaapkamers.

VERKOCHT: compromis in opmaak

Deze licht op te frissen woning is gelegen langs de Hundelgemsesteenweg, pal in het centrum van Merelbeke. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 154 m² en een zonnige tuin met een garage en annex berging. 

Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld in een inkomhal, een doorzon eet- en leefruimte en een keuken met directe toegang tot de zuid-oost georiënteerde tuin. De eerste verdieping beschikt over drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. De woning heeft tevens een ruime zolder en een praktische, droge kelder.

Achteraan het perceel bevindt zich een grote garage met annex berging, bereikbaar via een zijstraat van de Hundelgemsesteenweg.  

De keuken en badkamer vragen een opfrissing om up-to-date te zijn vwb de hedendaagse energetisch normen. 

Verder biedt de woning een erg vlotte bereikbaarheid met goede toegang tot de autosnelwegen R4, E40 en E17. De centrale ligging is bovendien een bijzondere troef op korte wandelafstand van verschillende winkels, waaronder de supermarkt AD Delhaize. 

Op vandaag is de woning verhuurd aan 421,42 euro per maand. De opzegging van dit contract is mogelijk na het verlijden van de authentieke akte mits eigen bewoning en/of een grondige renovatie en een opzegtermijn van 6 maanden in acht te nemen. 

De huidige eigenaar keurde een offerte goed voor het vervangen van de centrale verwarmingsketel op stookolie door een Viessman condensatieketel op aardgas. Deze werken zullen nog worden uitgevoerd voor het verlijden van de authentieke akte. EPC: 463.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Garage , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Tuinhuis , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1474266
na opzegging huurcontract
Gesloten
154,00 m²
154,00 m²
184,00 m²
29,00 m
9,57 m
1962
Zuidoost
Ja niet conform
Nee
Ja
463 kWh/m²
icon epc epc_E
20130725-0001413392-00000009-7
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Merelbeke in je mailbox

End Code