Woning niet te koop Merelbeke Gaversesteenweg 756

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime gezinswoning te koop in Merelbeke

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 4 slaapkamers.

Verkocht: compromis in opmaak.

Deze licht op te frissen halfopen bebouwing situeert zich op een perceel van ca. 711 m² nabij het centrum van Merelbeke.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een inkomhal met toegang tot de woonkamer, voorzien van een zithoek en een eetruimte, een recent vernieuwde keuken met annex kelder, een bergruimte en een ruime hobbykamer die vroeger dienst deed als winkelruimte. De 4 volwaardige slaapkamers bevinden zich op het eerste verdiep, samen met een badkamer die opgeknapt moet worden. Vanuit de nachthal is er een uitschuifbare trap naar de geïsoleerde zolder die ingericht kan worden als een extra kamer. 

De woning beschikt over een zuid-west georiënteerde tuin van ca. 500m² met terras en een oprit met plaats voor 2 wagens naast de woning. De verwarming is voorzien dmv elektriciteit, wat door het plaatsen van zonnepanelen de energiefactuur kan herleiden tot een absoluut minimum.

EPC: 380 kWh/m²

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging (2) , Bureau , Dienstenhal , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Opslagruimte , Slaapkamer (4) , Toilet (2) , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1569341
Na akte
Halfopen
€ 600,00
195,00 m²
711,00 m²
1990
Zuidwest
Ja niet conform
Nee
Ja
380 kWh/m²
icon epc epc_D
20170623-0001972334-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Merelbeke in je mailbox

End Code