Huis niet te koop Oeselgem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Charmante alleenstaande woning op 430m²

Gepubliceerd op 20-4-2017

Huis met 3 slaapkamers.

Deze leuke open bebouwing staat op een mooi rechthoekig perceel van 430 m². De tuin heeft een ideale Zuidwest-oriëntatie. Het terras is een drietal jaar geleden opnieuw aangelegd en mits het afbreken van enkele koterijen (dierenhok / berging) bekom je een mooi direct tuinzicht. 

De woning kent vele troeven : een alleenstaande woning, een stevige bouwstoel met betonnen gewelven, de ramen zijn volledig vernieuwd (alle ramen in pvc met dubbel glas), overal pvc rolluiken, een dakgebinte in goede staat, reeds aansluiting op aardgas, mogelijkheid tot verlaagde registratierechten, een mooi perceel grond, uitbreidingsmogelijkheden, .. Maar de woning moet weliswaar nog verder aangepast worden naar de hedendaagse normen (beperkte keuken en badkamer, elektriciteit is verouderd, onderdak en isolatie te plaatsen,..) 

Deze woning straalt warmte en gezelligheid uit en bestaat momenteel uit de volgende ruimtes op het gelijkvloers : een inkomhal, een lichtrijke woon-en eetkamer met aardgaskachels, een keuken met zitgedeelte en een kelder. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Bergruimte is er volop op de zolder (ook mogelijkheid om hier slaapkamers te maken, mits het plaatsen van een vaste trap). In het bijgebouw achter de woning bevinden zich nog een badkamer, toilet en de garage.

Deze woning is gelegen in Oeselgem (deelgemeente van Dentergem) langs een verbindingsweg met vlotte bereikbaarheid naar Wakken, Zulte, Tielt, Deinze,.. 

Kom deze woning met vele mogelijkheden ontdekken en maak uw afspraak op (00 05) 6 7 ... (toon) of via !

 

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Garage , Hall/inkom , Kelder , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1464423
Vrij bij akte
Open
116,00 m²
430,00 m²
1953
Zuidwest
Ja niet conform
Ja
713 kWh/m²
icon epc epc_F
20170122-0001919716-2
Nee
/
Woongebied
Niet van toepassing
/
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Oeselgem in je mailbox

End Code