Bouwgrond niet te koop Oosterzele Houtemstraat 26

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Vlot bereikbare bouwgrond met zuid-west oriëntatie

Gepubliceerd op 9-6-2021

Bouwgrond.

Deze zuid-west gerichte bouwgrond is gelegen vlakbij de Wettersesteenweg en het centrum van Oosterzele en heeft een totale oppervlakte van ca. 668,00 m². Op de bouwgrond kan een woning worden opgericht met een maximale bebouwbare oppervlakte van 11,24 m (B) op 8 m (D), zowel op de gelijkvloerse verdieping als op de eerste verdieping. De maximale hoogte van de kroonlijst bij een hellend dak bedraagt 6 meter.

Er is geen bouwverplichting zodat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. De dakvorm en gevelmaterialen zijn eveneens volledig vrij te kiezen. Tevens kan in de gezinswoning een kantoorruimte worden voorzien van maximaal 100 m² en dit bestemd voor een vrij beroep.

Dankzij de nabijheid van de Wettersesteenweg garandeert dit perceel een vlotte verbinding naar de oprit van de E40 in Wetteren op slechts 8 minuten. Bovendien vindt u alle winkels (banken, supermarkten, scholen, etc.) in de buurt.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1352736
Open
668,00 m²
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Woongebied met landelijk karakter
Niet van toepassing
/
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Oosterzele in je mailbox

End Code