Huis niet te koop Waregem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Huis - Waregem

Gepubliceerd op 19-5-2017

Huis met 3 slaapkamers.

Charmante alleenstaande woning met topligging te Waregem op een mooi perceel grond van 737m2. Rustige ligging aan de achterzijde van de Hippodroom, in een doodlopende weg, vlakbij het centrum van Waregem! Kinderen kunnen via een oversteekplaats met toezicht naar de school (kleuter, lager, middelbaar onderwijs). De woning is gelegen vlakbij een supermarkt en met de fiets is het gehele centrum vlot bereikbaar. Ook de E17 bereikt u makkelijk. 

Indeling: Inkom met mooie trap heeft toegang tot de woonkamer. Ernaast bevindt zich de keuken met kleine berging onder de trap, daar bieden zich mogelijkheden voor een toilet. Achter de woonkamer en keuken is er buiten een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en technische ruimte. Boven zijn er 2 grote slaapkamers en een kleine kamer met badkamer. Er is een grote zolder die ook nog mogelijkheden biedt.  Buiten is er een garageberging en tuinhuis. De woning heeft een stevige basisstructuur en werd steeds goed onderhouden. De gewelven op zowel eerste verdieping als zolderverdieping zijn in beton. Het dak is goed en geïsoleerd. De ramen zijn quasi overal dubbel glas (uitgez. in 1 kamer, in de badkamer en op zolder). Er is regenwater. De verwarming is op mazout en indien gewenst is de woning aansluitbaar op gas. De elektriciteit is gekeurd en is conform. Mits wat aanpassingswerken naargelang behoefte, kan u er een gezellige hedendaagse woning van maken. 
Klein beschrijf mogelijk.

 

 

Indeling : Badkamer , Berging , Garage , Hall/inkom , Keuken , Slaapkamer (3) , Tuinhuis , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1474467
na verlijden akte
Open
€ 471,62
137,50 m²
734,00 m²
1962
West
Ja conform
Ja
408 kWh/m²
icon epc epc_E
20170518-0001962315-1
Nee
Bouw vergund
Woonuitbreidingsgebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
/
Mogelijk overstromingsgevoelig icon Overstromingsgevoeligheid

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox

End Code