Nieuwbouw huis niet te koop in Waregem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige, energiezuinige en tijdloze nieuwbouwwoning in centrum Waregem met 3 slaapkamers, (mogelijkheid tot extra kamer(s) op de 2de verdieping) en carport, op perceel van 745 m²

Gepubliceerd op 22-5-2017

Nieuwbouw huis met 3 slaapkamers.

Goedgelegen nieuwbouwwoning op een groot perceel van 745 m²,  in een rustige en residentiële straat, in een kleinschalige verkaveling. Op slechts 1 km van het centrum van Waregem, met een vlotte verbinding naar E17 en in de nabijheid van scholen, winkels, sportfaciliteiten.. 

Deze luxueuze woning is gebouwd in een tijdloze, landelijke architectuur en met een hoogwaardige afwerkingsgraad. De woning is energiezuinig met vloerverwarming op aardgas in de volledige woning en voorzien van zonneboiler en ventilatie D systeem met warmte-recuperatie. De woning is ook onderhoudsvriendelijk, ruim en lichtrijk.

De woning staat klaar om afgewerkt te worden, naar uw eigen smaak! U kan dus nog zelf de vloeren en/of het parket kiezen, uw keuken en uw badkamer! Deze afwerking zit reeds inbegrepen in de vraagprijs (met een ruim voorzien budget). In de badkamer wordt het volgende voorzien : dubbel lavabomeubel met spiegel en verlichting, inloopdouche met glazen wand, ligbad met thermostatische kraan en handdoekradiator. In de keuken zijn voldoende kasten en laden voorzien en ook de volgende toestellen : microgolf, oven, koelkast, vaatwas, keramische kookplaat en dampkap. 

De woning kent een optimale indeling met de volgende ruimtes op het gelijkvloers : inkomhal met aparte vestaire-ruimte en toilet met handenwasser, ruime en lichtrijke woon-en eetkamer, prachtige leefkeuken met toegang tot een grote wasruimte / berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, de mooie badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap kan je naar de zolderverdieping waar indien gewenst nog een extra slaapkamer met badkamer of ruime hobbykamer kan gemaakt worden. 

De grote raampartijen in de woonkamer en keuken hebben een mooi zicht op de ruime tuin. De carport in padoek werd reeds geplaatst. Er mag nog een bijgebouw van 50 m² gebouwd worden. Er is ook mogelijkheid om handel en/of diensten uit te oefenen in de woning. 

Prijs exclusief registratierechten op de grond en btw op de constructie. 

Voor meer info over deze prachtige woning, bel  naar (00 05) 6/7 ... (toon) of mail naar  

 

 

 

Indeling : Badkamer , Berging , Carport , Eetkamer , Hall/inkom , Keuken , Parkeerplaats (2) , Slaapkamer (3) , Toilet (2) , Tuin , Vestiaire , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1498777
Bij akte
Halfopen
155,00 m²
745,00 m²
2017
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
57
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox

End Code