Woning niet te koop Woesten Woestendorp 64

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime te renoveren woning op centrale ligging

Gepubliceerd op 31-10-2017

Woning met 4 slaapkamers.

In Vleteren vinden we deze bijzonde ruime & te renoveren woning terug. Deze stattige woning beschikt over bijzonder ruime vertrekken en kan mits te nodige renovatie een echte parel kan worden!
We betreden de woning via een royale inkomhal waarna we in een ruime leef- en eekamer komen (29 m²), wanneer we verder gaan komen we terecht in nog een extra eetkamer (20 m²) met daaropvolgend de keuken. Naast de keuken vinden we het het toilet met de was/bergruimte die ook beschikt over een zolder. 

Op het eerste verdiep vinden we4 slaapkakmers terug (17 m²) + (15 m²) + (13dd m²) + (6 m²) en de badkamer (8 m²) voorzien ligbad, enkele wastafel en een bidet. Het tweede verdiep herbergt nog een ruime zolder (41 m²) die toegankelijk is via een vaste trap en waar nog verschillende kamers kunnen komen. 

Ten slotte beschikt de woning tevens over een garage, een ruime tuin en een kelder (22 m²) waar ook nog heel wat materiaal kan opgeborgen worden. 

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning die na de nodige renovatiewerken een echte gezellige thuis kan worden? Dan is deze woning perfect voor u, aarzel niet en contacteer ons vandaag nog om uw bezoek in te plannen. 

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1613027
na akte
Nee
Ja
757 kWh/m²
icon epc epc_F
20171027-0002005882-1
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Woesten in je mailbox

End Code