Maison non à louer Anzegem Kerkstraat 149

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Kerkstraat, 8570 Anzegem

Publiez sur 03/02/2020

Maison 3 Chambres.

De woning is als volgt ingedeeld: inkom met toegang tot garage met wasplaats, trap naar woonvertrekken, apart toilet met handenwasser, passerelle, binnentuin, woonkamer, open keuken, berging, bureau, badkamer met bad, douche, dubbel lavabomeubel en 3 slaapkamers. Er is tevens een volledige ingerichte kappersruimte aanwezig.



De keuken is ruim en voorzien van alle comfort: dubbele spoeltafel, vaatwas, koelkast, vitrokeramische kookplaat, dampkap, oven en microgolfoven. De vele kasten bieden volop bergruimte. Er is een keukentafel aanwezig die plaats biedt aan 4 stoelen. Langs de woonkamerzijde is de keuken afgesloten met een halfhoog muurtje met bar en barstoelen.



Op het ruime zonneterras kunt u de hele dag genieten van de zon. Via een trap komt u in de gezellige tuin met groot tuinhuis, het ideale decor voor een barbecue met vrienden. Het tuinhuis is heel ruim, lichtrijk en praktisch ingericht met veel kasten. Ideaal om er in alle rust uw hobby uit te oefenen! 
Er is een garage vooraan aan de straatzijde en een tweede auto of bestelwagen kunt u stallen op de parking bereikbaar via de uitweg achteraan




De woning is bemeubeld en voorzien van verlichtingsarmaturen. Verwarming op aardgas (nieuwe hoogrendementsketel op aardgas), waterverzachter geïnstalleerd.



Uitstekende ligging aan een rustig pleintje op een boogscheut van het centrum van Anzegem met scholen, banken, bakkers, slagers, warenhuis, apotheek, ... op wandelafstand.



Bushalte in de straat. Vlotte verbinding naar E17



Huurprijs: 695 Euro/maand.



Vrij vanaf 1 mei 2020.


Structure : Buanderie , Bureau , Chalet de jardin , Chambre (3) , Débarras , Gang , Garage , Hall/inkom , Hobbykamer , Jardin , Leefkeuken , Poolhouse , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
2059028
2 Façades
161,03 m²
1990
Sud
Oui conformement à
Oui
227 kWh/m²
icon epc epc_C
20161212-0001917379-1
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Anzegem dans votre boïte mail

End Code