A louer à Residentie Kotville Brugge Joseph Wautersstraat 61

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Joseph Wautersstraat, 8000 Brugge

Publiez sur 23/04/2018

Projet.

In deze hedendaagse, moderne studentenresidentie geniet u van alle comfort ! Op deze uiterst centrale locatie vindt u een Residentie waar aan meer is gedacht dan enkel aan bureau en bed.

Zo is er een conciërge die 24/7 de goede orde van het gebouw waarborgt en bovendien gesteund wordt door een uitgebreid camerasysteem die de gangen en het domein in het oog houdt. Daarnaast beschikt iedere kamer over een eigen videofoon , zodat u als student ziet wie voor de ingang staat. Kortom de veiligheid was één van dé aandachtspunten bij de bouw van Kotville.

Verder zijn de modernste technieken toegepast voor verwarming en ventilatie waardoor het verbruik reuze meevalt! Iedere kamer heeft ook toegang tot een hypersnelle WiFi-verbinding!

De keukens worden gedeeld met zo’n 10-tal studenten die elk over een afzonderlijke, afsluitbare locker beschikken om hun spullen in op te bergen.

Zelfs het fietsdiefstal probleem werd hier preventief uitgesloten: op de benedenverdieping beschikt iedere kamer over een fietsbeugel in een van de buitenwereld afgesloten fietsenstalling !

  • Détail
  • Financier
1669549
Residentie Kotville
4 Façades
2016
Oui conformement à
Oui
86 kWh/m²
icon epc epc_A
/
31005-G-20133022/EP16287/A001/D01/SD001
64
Non
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A louer
Sauvegardez

Zedelgem

Recevez en première les

Recevez en première les à Brugge dans votre boïte mail

End Code