Maison non à louer Buggenhout Ten Hove 34

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Vrijstaande moderne woning - drie slaapkamers

Publiez sur 02/05/2019

Maison 3 Chambres.

Te Buggenhout, in een rustige en doodlopende wijk  – op wandelafstand van het centrum, bieden wij U moderne vrijstaande woning te huur aan. De woning beschikt over een aparte inkomhal, een apart toilet, een ruime leefruimte voorzien van een ingebouwde gaskachel, een keuken voorzien van alle nodige toestellen ( keramische kookplaat, oven, microgolf en vaatwasser), een aparte bureauruimte voorzien van ingewerkt bureaublad en een aparte wasplaats. Op de eerste verdieping beschikt men over een open nachthal, drie slaapkamers, extra bergruimte en een badkamer bestaande uit dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. In de ondergrondse verdieping beschikt men over een grote opslagplaats voor materialen, fietsen,… en kruipkelder.


De woning is ingedeeld in verschillende niveaus met open ruimtes waardoor men een zeer ruim gevoel ervaart. De woning geniet van twee terrassen, nl. achterzijde en de zijkant van de woning en nog een tuin waarin het aangenaam vertoeven is. Voor de woning is er mogelijkheid om een aantal voertuigen te parkeren.


In de woning is een ventilatiesysteem D aanwezig waarbij sprake is van warmterecuperatie. Daarnaast staat toiletten en wasmachine aangesloten op regenwater en is eveneens een waterontharder voorzien. Daarenboven is er een zonneboiler aanwezig dewelke gekoppeld is aan de verwarmingsinstallatie en zijn  bijna alle ruimtes voorzien van vloerverwarming. Tot slot beschikt de woning over 24 zonnepanelen en genieten de bewoners van een verlaagd verbruik.


De woning is beschikbaar vanaf 15 mei 2019. Indien men een vroegere intrede wenst is dit bespreekbaar. Kleine huisdieren zijn enkel toegelaten in de woning.
 

Structure : Badkamer , Bureau , Kelder , Keuken , Opslagruimte (2) , Parkeerplaats (3) , Slaapkamer (3) , Terras (2) , Toilet (2) , Tuin , Wasplaats , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1795954
180,00 m²
90,00 m²
632,00 m²
35,00 m
12,00 m
2009
Oui
129 kWh/m²
icon epc epc_B
/
42004-G-2007_178/EP09245/A001/D01/SD001
60
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Buggenhout dans votre boïte mail

End Code