Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à louer Kortrijk, Parachutistenstraat 38

Sauvegardez
875
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Parachutistenstraat, 8500 Kortrijk

Publiez sur 20/03/2019

Maison 3 Chambres.

Deze woning maakt deel uit van een nieuw groen woonproject. Het project LANGWATER staat garant voor landelijk wonen in een omgeving waar elke woning een authenticiteit uitstraalt en doordacht is afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Het project situeert zich ten zuid-oosten van Kortrijk, tussen de Morinnestraat en de grens met Zwevegem. Als nieuwe bewoner van deze woonwijk kan u rekenen op een vlotte verbinding met autosnelwegen, invalswegen naar het stadscentrum, openbaar vervoer, scholen, winkels en voor de sportievelingen het sportcomplex De Lange Munte.
Wie meer ruimte nodig heeft, zal zich zeker thuis voelen in deze woning. De ruimte wordt optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort.
Via de ruime inkomhal met gastentoilet kom je terecht in de lichtrijke living die rechtstreeks toegang heeft tot de tuin via een schuifraam, vooraan tref je de open ingerichte keuken met alle toestellen. Op het gelijkvloers zijn er 2 praktische bergruimtes (onder de trap en aansluitend bij de keuken). Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een toilet. De zolderverdieping is te bereiken met een vaste trap.
Een bijkomende troef is de garage, achteraan de woning gelegen.
De woning zal woonklaar (volledig afgewerkt, opgeschilderd en aangelegde tuin) zijn tegen 1 mei 2019.
Kortom, een nieuwe woning waar u zich onmiddellijk kan settelen.

Structure : Badkamer , Slaapkamer (3)
  • Détail
  • Financier
1796443
€ 875
1,00 m²
177,00 m²
2018
En demande
En demande
/
Pas d'application
/
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A louer
Sauvegardez

Heule

€ 865

Maison A louer
Sauvegardez

Kortrijk

€ 875

Maison A louer
Sauvegardez

Heule

€ 815

Recevez en première les

Recevez en première les à Kortrijk dans votre boïte mail