Appartement non à louer à Villa Neerleie Deinze Kongoplein 4 / 206

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

A LOUER CHEZ LANDBERGH: appartement à Deinze

Publiez sur 09/06/2021

Appartement 1 Chambre à l'étage 2.

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK

Dit heel knap afgewerkt nieuwbouwappartement is voorzien van alle comfort. Dankzij de meest moderne technieken heeft u bovendien een heel lage energiekost. Het appartement beschikt over haar eigen warmtepomp, vloerverwarming, 3 fotovoltaïsche panelen en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Met een E-peil van 16 zal uw energiefactuur zeer gunstig zijn. 

Dit doorzon appartement van 70 m 2   is gelegen op de tweede en bovenste verdieping van vleugel C in het standingvolle, bijzonder hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwproject Villa Neerleie langs de Vaart in Deinze. Het appartement werd kwalitatief afgewerkt met Eiken parket, een volledige geïnstalleerde keuken met granieten werkbladen en Miele toestellen, een luxueuze inloopdouche, een massieve inbraakwerende deur met 5-punt sluiting, muggenraam, high-end sanitair, Schüco schrijnwerk, etc..  Ook is er reeds basis verlichting voorzien in de technische hall, berging en badkamer en werd het appartement volledig geschilderd.

Het appartement is ingedeeld als volgt: een lichtrijke, doorzon leefruimte met open keuken en een verbluffend uitzicht over de Vaart, een praktische berging, een ruime slaapkamer, een gastentoilet en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Daarenboven is er een zonneterras met terrasberging grenzend aan de leefruimte met uitzicht op de binnentuin met waterpartij.

In de ondergrondse verdieping vindt u de bijhorende praktische kelderberging welke is inbegrepen in de huurprijs. Er is tevens een ondergrondse autostaanplaats beschikbaar, deze kan worden gehuurd aan de prijs van €60/maand.

Villa Neerleie is gelegen op de kop van de Markt met op wandelafstand een uitgebreid aanbod aan winkels, scholen, gastronomie, cultuur en recreatie allerhande. Daarnaast is er een bushalte vlakbij en liggen ook de Brielmeersen op wandelafstand. 

Provisie voor gemene lasten bedraagt: €50/maand. 
E-Peil: 16 / Mobiscore: 8,2  
Onmiddellijk beschikbaar.

Benieuwd naar dit appartement in Deinze? 
Maak zeker een afspraak via of 09 22 ... (voir)

www.landbergh.be


Structure : Chambre à coucher , Débarras (2) , Inkomhal , Parking , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
2197899
onmiddellijk
Villa Neerleie
2 Façades
70,00 m²
2020
Sud
2
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
16
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Deinze dans votre boïte mail

End Code