Neuf maison non à louer à Dikkelvenne

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Dikkelvenne

Publiez sur 24/02/2019

Maison neuve 3 Chambres.


DEZE WONING IS VERHUURD.
Deze sfeervolle nieuwbouwwoning met garage is gelegen in het centrum van het pittoreske Dikkelvenne. Een beetje verdere om de hoek kan je onmiddellijk wandelingen en fietstochten maken tussen de landerijen palend aan de oevers van de Schelde. Alle handelszaken zijn op wandelafstand. In de woonruimte is het aangenaam vertoeven door het zicht op de zonnig geörienteerde tuin. De keuken is geïnstalleerd, kan elke hobbykok bekoren en je kan lekker apéritieven rond het eiland. Verder zijn er 3 mooie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. In deze woning ervaar je het echte thuisgevoel en kan je ontspannen na een drukke werkdag. Het ruime terras en de tuin geven je de perfecte plaats voor gezellige momenten met vrienden. Ben je nieuwsgierig en wens je graag een bezoek te brengen aan deze moderne woning? Neem contact op 0475 ... (voir) en wij maken graag tijd vrij om je de landelijke sfeer te laten opsnuiven. Tot binnenkort!

Structure : Buanderie , Buitenberging , Chambre (3) , Cuisine , Garage , Inkom , Jardin , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1785001
2 Façades
190,00 m²
517,00 m²
2017
Sud
Oui conformement à
Oui
64,77 kWh/m²
icon epc epc_A
/
44020-G-2015_228/EP01581/A001/D01/SD001
39
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Dikkelvenne dans votre boïte mail

End Code