Neuf appartement non à louer à Eke Hoogkouter 30 / 0101

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

A LOUER CHEZ LANDBERGH: appartment à Eke

Publiez sur 09/06/2021

Appartement neuf 1 Chambre.

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK 

Dit appartement gelegen op de eerste verdieping van ca. 87 m² bevindt zich in blok D van de residentie Eikenpark en is voorzien van een zonneterras met zuidwest oriëntatie en een uitgestrekt zicht over de velden. Dit terras is rechtstreeks te bereiken vanaf de woonkamer.

Deze residentie is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 en op een boogscheut van de dorpskern van Eke. 

Verder beschikt dit appartement over een lichtrijke leefruimte met open keuken, een praktische berging, één slaapkamer, een gastentoilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking en een privatieve berging wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken. Deze zijn beide inbegrepen in de huurprijs. 

De provisie voor gemeenschappelijke kosten bedraagt 75 euro op maandbasis.
Verwarming op aardgas. E-peil: 54
Beschikbaar vanaf 15 juli.

Benieuwd naar dit nieuwbouw appartement in Eke? 
Maak zeker een afspraak via hanna@landbergh of 09 22 ... (voir)

www.landbergh.be

Structure : Chambre à coucher , Cuisine , Débarras (2) , Inkomhal , Parking , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
2177327
januari 2020
87,00 m²
2019
Sud-ouest
Oui conformement à
Oui
En demande
En demande
54
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Eke dans votre boïte mail

End Code